Alt det hyggelige ved familielivet

3 tips til indretning af et praktisk og hyggeligt børneværelse.

Vi er glade for at du bruger vores side! Scroll ned ad, og se om det var det indhold som du ledte efter.

Voveogvilla

go to content
Dato.september 2, 2020 Kategori. Børnene Visninger.48 Kommentarer.0

Denne artikel er baseret p et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når du skal indrette et børneværelse, skal det ikke kun være hyggeligt og indbydende. Det skal også være indrettet med nogle praktiske løsninger, der kan gøre det lidt lettere at være en travl børnefamilie. Netop det kan du få nogle tips til her.

Brug fine farver når du indretter

Hvis der er noget, der kan være med til at give en indretning et hyggeligt og indbydende præg, så er det, når du bruger nogle fine farver. Når du indretter lige netop et børneværelse, kan det være rigtig fint at bruge nogle sarte farver såsom lyserød, lyseblå, beige, lysegul m.m.

Hvis du har svært ved at finde ud af, hvordan du kan få farver ind i indretningen, kan du f.eks. gøre det ved at vælge farvede gardiner, gulvtæpper, sengetøj, plakater el.lign. Du kan også udsmykke værelset med bObles, som er multifunktionelt legetøj i søde farver. Køb bobles her, hvis det skal pynte på børneværelset.

Gå aldrig ned på opbevaringsplads

Der skal være plads til mange ting og sager på et børneværelse. Det kan hurtigt komme til at flyde med ting på hele gulvet. Hvis du vil gøre det nemt for dig selv, når der skal ryddes op, skal du sørge for, at der er godt med opbevaringsplads. Hvis du f.eks. sørger for at have nogle store kasser stående rundt omkring, kan alting hurtigt ryddes derop i, når der skal ryddes op.

Vælg en behagelig gulvbeklædning

På et børneværelse skal der være plads til, at der kan leges på gulvet i mange timer. Derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvilken beklædning der er på gulvet. Du kan med fordel gå efter et gulvtæppe, når du vælger gulvbeklædning til værelset. Hvis der er trægulv på værelset, kan du altid finde et fint tæppe til midten af gulvet, hvor det er behageligt at sidde og lege.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *