Alt det hyggelige ved familielivet

Cykelstativ til væg er en måde at spare plads på for private kunder, der ønsker at have deres cykler hjemme.

Vi er glade for at du bruger vores side! Scroll ned ad, og se om det var det indhold som du ledte efter.

Voveogvilla

go to content
Dato.september 9, 2021 Kategori. Generelt Visninger.1088 Kommentarer.0

Denne artikel er baseret p et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis i er en aktiv familie der har en eller flere cykler pr. familiemedlem så kan cyklerne hurtigt komme til at fylde i carporten, garagen eller hvor i nu har dem.

Ligeledes kan cykelopbevaring være en udfordring hvis man har knapt så meget plads, eller bor midt i byen, har du en dyr cykel foretrækker du måske ligefrem at opbevare den inde i din lejlighed.

Derfor er der efterspørgsel på kreative, funktionelle og pladsbesparende løsninger til cykelopbevaring.

En pladsbesparende løsning

Lad os kigge på en kreativ løsning til privat cykelparkering præsenteret af By Bang.

Her monteres det smarte cykelstativ til væggen, og alt efter hvilket stativ man vælger, så kan cyklerne hænges op vertikalt, horisontalt eller med mulighed for begge.

 

Man kan vælge et cykelstativ til væg med indbyggede gasfjedre, der gør det ganske ubesværet at løfte cyklen, så selv mindre børn kan klare opgaven selv.

En flot løsning

Udover at være en praktisk løsning, så må cykelopbevaring også gerne være en flot løsning.

Derfor kan du med fordel vælge et cykelophæng fra en producent der både har fokus på kvalitet og design. By Bang har over 30 års erfaring med at lave uderumsinventar til offentlige og private rum. Har du specielle ønsker kan du derfor også få lavet en løsning der er tilpasset lige netop din bolig.

 

En mere bæredygtig løsning

Når du vælger et væghængt cykelstativ fra By Bang, så får du et holdbart produkt der er lavet til at leve i mange år. Det er en løsning der sagtens kan sagtens flytte med hvis du flytter bolig.

Derudover er cykelstativer fra By Bang  fremstillet i Danmark. Ved at vælge danske produkter er du også med til at vælge mere bæredygtigt frem for at vælge produkter der er fremstillet i udlandet og har en lang transportvej til Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.