Alt det hyggelige ved familielivet

Giv dine hvalpe kvalitetsfoder med til deres nye hjem.

Vi er glade for at du bruger vores side! Scroll ned ad, og se om det var det indhold som du ledte efter.

Voveogvilla

go to content
Dato.september 26, 2020 Kategori. Hunden Visninger.42 Kommentarer.0

Denne artikel er baseret p et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange hundeejere går med drømmen om at få hvalpe på deres egen tæve. Det er noget helt særligt at se hvalpe komme til verden og vokse op, indtil de kan komme hjemmefra som 8 uger. Hvalpe er unikke, sjove og fulde af energi. Dette er noget som mange hundeejere gerne vil prøve at opleve – i det mindste bare en gang. Ifølge spørgeundersøgelser bliver mange overraskede over hvor meget det egentlig kræver. Det er næsten ligesom at have små børn igen. Når hvalpene kan gå, er der meget gang i dem. Husk at nyde hvert øjeblik med dem, selvom det er både hårdt og krævende. Når de først er taget hjemmefra, vil du opdage hvor stille der egentlig bliver.

Giv dine hvalpe Essentialfoods

Hvalpe skal have en god start på livet. Derfor kan det være en god ide, at du giver de kommende hvalpekøbere noget godt kvalitetsfoder med. Mange opdrætter bruger Essentialfoods til deres hvalpe, da det dette foder også er noget som de har givet deres tæve under drægtigheden. Ifølge spørgeundersøgelser ville de fleste opdrættere anbefale hvalpekøbere at købe Essentialfoods hvalpefoder. Foderet har været på det danske marked i flere år og der kommer hele tiden en større og større efterspørgsel på det. Der er især mange opdrættere der køber dette hundefoder til labrador hvalpe, da mange labradorhunde er vilde med foderet.

En god start på livet

Det er vigtigt at hvalpe får en god start på livet, hvilket inkluderer at de allerede fra hvalp af får et ordentligt hundefoder. Essentialfoods hundefoder er BOF-godkendt og består af den rette sammensætning af næringsstoffer. Hvalpe har et højt energiniveau og skal have rigeligt med protein og fedt i deres foder, for at udvinde energi af det. Der skal være den rette balance af bl.a. calcium og fosfor, så hunden bliver udvokset korrekt. Til at starte med er det vigtigt at hunden får 3 måltider om dagen, da hvalpen har brug for det i den periode, hvor den vokser meget.

Et foder der opfylder din hvalps behov

Essentialfoods hvalpefoder er blevet testet og er et af de bedste foderprodukter i test. Foderet består af de bedste råvarer og tager hensyn til alt det, som din hvalp har behov for. Du skal være opmærksom på at kvalitet og pris hænger sammen, hvilket også gælder hundefoder. Selvom Essentialfoods ikke er det billigste mærke på markedet, så kan det til gengæld give din hvalp alt det, som den har behov for.

Foder til alle hvalpestørrelser

Der findes et hvalpefoder der passer til alle hvalpe uanset deres størrelse. Der findes foderpiller der passer til labrador hvalpe og foderpiller der passer til små hunderacer. Du kan altid spørge dig frem hvis du er i tvivl om hvor store foderpillerne skal være til din hund. Ifølge statistikker er det især hundeejere med store hunde som labrador, der køber Essentialfoods til deres hunde. Foderet er velsmagende og er et foderprodukt, som de fleste hunde burde have chancen for at prøve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *