Alt det hyggelige ved familielivet

Gør noget for miljøet – skift til varmepumpe.

Vi er glade for at du bruger vores side! Scroll ned ad, og se om det var det indhold som du ledte efter.

Voveogvilla

go to content
Dato.december 24, 2021 Kategori. Generelt Visninger.549 Kommentarer.0

Denne artikel er baseret p et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er stigende fokus på bæredygtighed og nedbringelse af CO2. Verden over er miljø og klima kommet højt på dagsordenen. Mens verdens politikere diskuterer emnet, og de store virksomheder lægger grønne strategier for fremtiden, kan du gøre noget godt for miljøet allerede her og nu. Skift dit oliefyr eller pillefyr ud med en varmepumpe. Benyt dig af varmepumpeleasing og vær med til at sænke CO2 niveauet. Ved at gå fra opvarmning med et oliefyr til varmepumpe sænker du CO2 markant, idet et oliefyr udleder tre gange så meget CO2 som en varmepumpe. Derudover er en varmepumpeløsning ekstra miljøvenlig, idet strømmen til varmepumpen kommer fra danske vindmøller.

Bedre at lease end at eje

Når du leaser en varmepumpe, slipper du automatisk for en masse besvær. Først og fremmest slipper du for at skulle investere i et nyt varmeanlæg, så du kan skifte over til varmepumpe med det samme. Det er kun selve installationen, der koster et engangsbeløb, og herefter betaler du et månedligt abonnement. Abonnementet inkluderer service og en række andre fordele, så du slipper for at skulle tænke på vedligeholdelse og reparationer med videre. Udbyderen af varmepumpeleasing sørger også for bortskaffelse af dit oliefyr. Og når din varmepumpe trænger til at blive udskiftet, får du også det med i abonnementet. Så nemt og bekvemt er det med varmepumpeleasing.

Skift pillefyret ud med en varmepumpe

Slip for besværet med at fylde træpiller på pillefyret. Det er både hårdt arbejde at skulle gøre fysisk, og det sviner. Du kan placere varmepumpen, hvor du ønsker. Med en varmepumpe kan du nøjes med at regulere varmen med en smart app. Derudover kræver en varmepumpe ikke noget af dig, da service er inkluderet i dit abonnement.

Få flere fordele når du skifter til varmepumpe

Varmepumper har ikke kun positiv effekt på miljøet og klimaet udenfor, men også indenfor skaber varmepumper et behageligt klima. Det larmer heller ikke så meget som et pillefyr, der står indenfor, gør. En anden fordel ved at skifte fra et oliefyr eller pillefyr til varmepumpe er, at du kan forbedre din boligs energimærkning. Dermed er din bolig mere attraktiv for nye købere, den dag du ønsker at sælge din bolig. Endelig er der den fordel ved vandpumpeleasing, at du slipper for drift, service og reparationer. Det sørger din udbyder for, så du kan læne dig tilbage og nyde det behagelige indeklima i dit hus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *