Alt det hyggelige ved familielivet

Hundefoder til din bedste ven.

Vi er glade for at du bruger vores side! Scroll ned ad, og se om det var det indhold som du ledte efter.

Voveogvilla

go to content
Dato.september 25, 2020 Kategori. Hunden Visninger.43 Kommentarer.0

Denne artikel er baseret p et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

De fleste danskere drømmer om at stifte familie, få hus, bil og hund. Dette er nok den mest klassiske drøm om en dansk kernefamilie – og sådan har det været længe. Om drømmen bliver til virkelighed, er helt op til dig. Det behøves ikke nødvendigvis at ende med hus – lejlighed kan også sagtens være boligsituationen og stadig være grundlaget for, at børn og hund kan komme på tale. Ifølge spørgeundersøgelser vælger folk enten at få en hund inden de får børn, eller hunden efter børnene er kommet til verden. At få hund skal passe ind i hverdagslivet, da den kræver motion, pleje og masser af kærlighed.

Hvilken hund skal du have?

Hvad vil det egentlig sige at anskaffe sig en hund? Det er vigtigt at du og familien er enige om hvilken race I skal have. Det er altid en god ide at vælge en hund, der passer til familiens behov samt boligsituation. Det vil ikke være særlig praktisk at bo i en lille lejlighed også anskaffe sig en Granddanois, som kommer til at veje omkring 60 kg som fuldvoksen. Hvis du bor i lejlighed, er det mest praktisk at få en lille hund, da den ikke kræver lige så meget som en stor hund. Store hunde har brug for meget mere motion og vil dermed også mere have behov for at have adgang til en have.

Mange hundefodermærker

Når du vælger hund, skal du også tænke over hvor meget den spiser. Du kan hurtigt komme til at bruge mange penge om måneden på hundemad, hvis du vælger en af de store racer som en Granddanois. Der findes mange fodermærker på det danske marked. Hvis du ikke har forstand på fodermærker, så er det også svært at gennemskue hvilket mærke der er bedre end andre. I denne forbindelse er det en god ide at spørge din dyrlæge til råds. Du kan f.eks. købe hundemad fra Gilpa, Hills, Royal Canin, Eukanuba og mange flere.

Gilpa er et hit

Ifølge spørgeundersøgelser er mange hundeejere glade for mærket Gilpa, da fodermærket tager højde for alle slags hunde. Du kan altså både finde noget til hvalpen, unghunden, den voksne hund samt senior hunden. Der er ikke nogen hunde som er ens, så det er også muligt at vælge et foderprodukt derfra, som tager højde for f.eks. allergi eller sart mave. Der er tilsat masser af smag i foderet, hvilket er med til, at selv de mest kræsne hunde har lyst til at spise foderpillerne.

Foderprodukt til alle slags hunde

Gilpa fremstiller hundemad i god kvalitet, hvilket sikrer, at foderet består af de bestanddele som din hund har behov for. Prismæssigt er det lidt varierende hvad foderposerne koster. Det kan altid bedst betale sig at købe de store poser, da du får mere for pengene. Varianterne, som bl.a. tager højde for allergi og sart mave, er lidt dyrere end de almindelige fodertyper. Det skyldes at disse fodertyper er målrettet et bestemt problem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *