Alt det hyggelige ved familielivet

Sådan kan du prioritere tid med din familie.

Vi er glade for at du bruger vores side! Scroll ned ad, og se om det var det indhold som du ledte efter.

Voveogvilla

go to content
Dato.september 2, 2020 Kategori. Familien Visninger.81 Kommentarer.0

Denne artikel er baseret p et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hverdagen er efterhånden fyldt med arbejde, møder, rengøring og madlavningen. Men hvor blev familietiden af? Du savner din familie, og du føler måske, at i slet ikke ser hinanden. I weekenderne har ungerne travlt, og i hverdagene er det jer alle, der forsøger at komme igennem lange dage, og så bliver det desværre ikke til særlig meget tæt familie kontakt. Men det ønsker du, at i skal have, og du vil gerne prioritere det! Det kan dog være en udfordring, fordi der altid også er noget andet, du skal. Hvordan kan i få mere tid sammen som familie?

Overvej mad udefra

En god mulighed, er at beslutte jer for, at i skal have mere familietid, og så vælge nogle dage ud om måneden, hvor i bruger sammen. Her kan i spille spil, tage på udflugter eller andre sjove ting. Madlavningen kan du glemme, fordi her kan i få mad udefra. LeMenu viser jer, hvor i kan få mad ud af huset i hele Danmark, og så skal i ikke tænke på madlavning den dag. Det giver jer en mulighed for faktisk bare at hygge jer og være til stede. I skal ikke tænke på aftensmaden, fordi den bliver leveret, og i kan hermed bruge tiden på hinanden.

Lad børnene bestemme

En sjov idé for at engagere børnene mere i familieaktiviteter, kan være at lade alle i familien til at skiftes til at bestemme, hvad aktiviteten skal være. Du kan sætte nogle rammer, og så kan børnene ellers komme med gode idéer. Det kan være bowling eller andre sjove ting, hvor i er sammen, men hvor det kun er de voksne, der siger, at i skal være sammen. Men her har børnene selv haft en indflydelse, og så bliver det meget sjovere at deltage i aktiviteten. Det er en god mulighed for at få hele familien med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *