Alt det hyggelige ved familielivet

Tre ting du kan lave med dine børn i haven.

Vi er glade for at du bruger vores side! Scroll ned ad, og se om det var det indhold som du ledte efter.

Voveogvilla

go to content
Dato.november 4, 2020 Kategori. Generelt Visninger.11 Kommentarer.0

Denne artikel er baseret p et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Har du en stor have, eller bare en have, der kan rumme meget, og ønsker du at forkæle dine børn? Læs med her hvor vi giver dig tre bud på, hvad du kan lave med dine børn i haven, som både du og dine børn helt sikkert vil elske.

Lav en forhindringsbane

Èn af de ting, du nemt kan lave med dine børn i haven, er at opsætte en forhindringsbane. Du kan bruge en masse forskellige ting, som eksempelvis udendørs legetøj, kegler, fodbolde og meget mere. At lave en forhindringsbane, kan i sig selv være en rigtigt god og kreativ aktivitet for dig og dine børn, men du kan også bruge forhindringsbanen til noget.

I kan for eksempel lege fangeleg eller en anden form for aktiv leg, hvor forhindringsbanen bliver inkorporeret. Har du ældre børn, som ikke nødvendigvis gider dette, kan du eksempelvis investere i et PCP luftgevær.

Invester i et legehus

En gammel kending er det klassiske legehus. Dine børn, især de yngre, vil helt sikkert elske et nyt legehus – uanset størrelse og udseende. Du behøver ikke betale kassen for et smart og fancy legehus, med både køkken og stue, men i stedet kan du sagtens nøjes med et mindre, men stadig meget hyggeligt legehus til dine børn. Er du i det kreative og handy hjørne, kan du begive dig ud i at bygge dit legehus selv.

Aktive lege

Er du ikke til byg-selv og rod i haven, kan du og dine børn altid slå dig løs med en masse forskellige aktive lege. Som nævnt før, kan I lege eksempelvis fangeleg, men i kan også lege andre ting som ståtrold, bankebøf eller dåseskjul. Uanset hvad, vil dine børn helt sikkert sætte enorm pris på dit engagement og din lyst til at lege i det fri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *