Alt det hyggelige ved familielivet

Få bugt med algerne på din terrasse.

Vi er glade for at du bruger vores side! Scroll ned ad, og se om det var det indhold som du ledte efter.

Voveogvilla

go to content
Dato.november 18, 2020 Kategori. Generelt Visninger.163 Kommentarer.0

Denne artikel er baseret p et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er meget vedligeholdelse, når man har have. Et af de mange problemer, som boligejere støder på, er grønne fliser. Alger kan godt lide fugt og et fugtigt miljø er med til at de vokser på et større fliseareal. Hvordan får du flotte fliser igen?

Køb et godt algerens middel

Der er flere metoder til at få bugt med algerne. Den ene ting du kan gøre, er at købe et algerens middel og håbe, at det kan fjerne algerne. Algemidlet skal hældes ud over fliserne og skal foretages i tørvejr, så midlet kan opløse algerne på fliseoverfladen. Brug derefter en stålbørste, så du kan skrubbe algeresterne af og se dine flotte fliser igen. På hjemmesiden https://gladrens.dk/algerens/ kan du se hvilke midler, der er gode at bruge.

Spred fugesand på din terrasse

For at holde algerne væk anbefales det, at du spreder fugesand ud over terrassen og fordeler sandet godt og grundigt. Dette skal du gøre et par uger i streg, så du er sikker på, at der kommer et godt lag fugesand på. Fugesand fungerer som slibemateriale, så når du bruger en stiv kost til at feje henover fliserne, vil det have den mekanisme, at det sliber algerne af.

Der er mange fordele ved at gøre dette. Du fjerner alger og holder dermed bestanden nede samtidig med, at fugerne mellem fliserne fyldes med sand og forhindrer ukrudt i at vokse op.

Få professionel hjælp

Hvis du ikke orker at kaste dig i krig med algebekæmpelsen, så kan du altid få en professionel til at klare arbejdet for dig. Du kan få højtryksrenset dine fliser således, at algebelægningen løsner sig på grund af det hårde tryk. Der findes mange firmaer som kan hjælpe dig med dette. Det anbefales, at du altid får et prisoverslag fra flere firmaer, så du kan finde ud af, hvilket prisleje det ligger på. Få bugt med algerne, så du kan nyde synet af dine flotte og rene fliser.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *