Alt det hyggelige ved familielivet

Forny boligens indretning med antikke og gamle møbler.

Vi er glade for at du bruger vores side! Scroll ned ad, og se om det var det indhold som du ledte efter.

Voveogvilla

go to content
Dato.juli 1, 2019 Kategori. Boligen Visninger.196 Kommentarer.0

Denne artikel er baseret p et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Trænger indretningen i dit hjem til fornyelse? Blot et par nye lamper, en ny stol eller en kommode kan skabe en skøn fornyelse af boligens indretning. Ønsker du, at din boligindretning skal have mere personlighed? Der findes mange måder, hvorpå du kan gøre din indretning personlig og unik. Herunder får du nogle tips og ideer til hvordan.

 

·     Lækre designermøbler på auktion

Hos Lauritz.com finder du skønne antikke og gamle møbler på auktion.Møblerne er ofte designermøbler designet af en kendt designer. Når du finder gamle og antikke møbler på en auktion, har møblerne ofte en forhistorie som giver møblet charme. Denne charme er med til at give indretningen i dit hjem masser af personlighed. Leder du efter et bestemt slags møbel? Der er altid mange forskellige slags møbler på auktion lige fra stole til skriveborde, så du finder helt sikkert dit drømmemøbel.

 

·     Sjove loppefund

Sommeren er over os, og det betyder tid til loppemarkeder. Rundt omkring i landet står kræmmere weekend efter weekend og sælger ud af deres gemmer. Heriblandt kan du være heldig at finde nogle finurlige og sjove genstande og måske endda en genstand fra en kendt designer.

Kombinerer du loppefund med nyere genstand, kan du nemt få skabt en personlig og unik indretning.

 

·     Gør gamle møbler nye

Måske har du et gammelt møbel stående oppe på loftet? Du kan sagtens gøre møblet flot og moderne. Start med at slibe møblet. Herefter kan du give det en omgang lak eller male møblet i en flot, frisk farve.

Er det et møbel med betræk? En stol eller en sofa kan få et helt nyt liv, hvis du vælger at udskifte betrækket. Kan du sy? Så kast dig ud i at sy betrækket selv. Alternativt kan du også kontakte en professionel møbelpolstrer og få dem til at ombetrække dit møbel.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *