Alt det hyggelige ved familielivet

Guide: Sådan sikrer du dit hus bedst imod indbrud.

Vi er glade for at du bruger vores side! Scroll ned ad, og se om det var det indhold som du ledte efter.

Voveogvilla

go to content
Dato.januar 31, 2021 Kategori. Generelt Visninger.103 Kommentarer.0

Denne artikel er baseret p et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Noget af det værste det er at vende hjem til sit hus, og så har der været indbrud. Tænk at komme hjem fra en dejlig ferie til en smadret rude og et fuldstændig gennem rodet hus. Mange ting kan erstattes, specielt hvis du har en god forsikring. Men billeder på en stjålet computer eller smykker, som er gået i arv gennem en lang periode, er ikke sådan lige at erstatte. Derfor er det en god ide, at sikre sit hus bedst muligt imod indbrud.

Læs her, hvordan du gør dit hus mindst attraktivt for indbrudstyve.

Vælg gode låse i dine døre

En gammeldags lås er nemmere at lirke op end en nymoderne lås. Derfor bør du altid have nye og gode låse i dine døre. Hvis dine låse er gamle, så er det meget nemmere at bryde ind uforstyrret i dit hus. En ny lås, der hæfter flere steder i din dørkarm, er nemlig meget svære at bryde ind af, og derfor vil en indbrudstyv ofte være nødt til at smadre et vindue i stedet. Men det er altid andet lige nemmere end at kunne gå ind ad døren for en indbrudstyv. Derfor skal du være opmærksom på dine låse og om dine skal skiftes til nogle bedre.

Hvis du har et hus nær Hillerød, så tjek denne låsesmed i Hillerød for mere info. Her kan du også få hjælp til om din nuværende lås og god nok, eller om du skal have skiftet låsen.

Alarmsystemer og udendørs belysning

Udover at sørge for at skifte den gamle lås ud til en ny lås, så er alarmsystemer og udendørsbelysning også med til at skræmme tyvene væk. Hvis du har en udendørs lampe, der lyser din grund op, når der kommer nogen nær, så kan det være med til at skræmme en indbrudstyv væk. De vil nemlig helst kunne gå uset ind på din grund og vil meget nødig skabe opmærksomhed. Derfor vil et kraftigt lys omkring din grund, når der er aktivitet, få en potentiel tyv til at vende om igen.

Derudover er et alarmsystem indendørs også en god ide. Skulle der komme en indbrudstyv ind i dit hjem trods den nye lås i din dør, så vil alarmtonen fra din alarm få langt de fleste tyve til at tage benene på nakken og løbe væk. Derudover ringer de fleste alarmselskaber til dig, hvis alarmen går. Er det ikke dig selv, der har aktiveret den, så bliver der sendt en vagt afsted til dit hus, som så vil pågribe tyven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *