Alt det hyggelige ved familielivet

Gulve til badeværelset.

Vi er glade for at du bruger vores side! Scroll ned ad, og se om det var det indhold som du ledte efter.

Voveogvilla

go to content
Dato.juni 20, 2020 Kategori. Boligen Visninger.222 Kommentarer.0

Denne artikel er baseret p et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når vi snakker om gulve til badeværelset vil det oplagte valg være et klinkegulv. Klinker er et af de gulvtyper, der stort set kan lægges alle steder i boligen. Hos ​FlotteGulve.dk ​har de et stort udvalg inden for klinker og andet gulvbelægning, og her vil man helt sikkert kunne finde noget til enhver.

Krav til gulvbelægning i badeværelser

Det er ikke lige ligegyldigt, hvilket gulv man vælger til sit badeværelse, da der er en række krav der skal overholdes, når man snakker gulvbelægning. Gulve og vægge skal være i materialer, som bla. kan modstå de fugtpåvirkninger der normalt forekommer i et vådrum. Samtidig skal diverse samlinger og tilslutninger være vandtætte. Er du i tvivl om hvorvidt et gulv kan holde til at ligge i et badeværelse, kan de hos FlotteGulve.dk helt sikkert være behjælpelig med at finde det helt rigtige gulv.

Mosaikker også en mulighed

Mosaikker er lige som klinker en god mulighed når vi snakker badeværelser. Med mosaikker har du mulighed for at skabe blikfang, da de findes i stort set alle farver, mønster og størrelser. Hos FlotteGulve.dk har de et stort og flot udvalg af mosaikker, og her er det kun fantasien der sætter grænser.

Andre typer gulvbelægning til badeværelset

Vinylgulve kan også anvendes som gulvbelægning på badeværelset, og også her er der et hav af muligheder når det kommer til farver og mønstre. Hos FlotteGulve.dk kan du uden tvivl lade dig inspirere når det kommer til vinylgulve, da udvalget også her er stort. Da det er yderst vigtigt, at de forskellige lovkrav til vådrum overholdes, skal du sikre dig at gulvet er egnet til brug på badeværelse, samt at nedlægningen sker af en professionel gulvmontør. Er du det mindste i tvivl om hvilket gulv du skal vælge, eller om det tekniske omkring nedlægning, skal du endelig rådføre dig med en professionel. Hos FlotteGulve.dk har de stor erfaring og ekspertise, og sidder altid klar til at hjælpe med diverse spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *