Alt det hyggelige ved familielivet

Håndvasken er stoppet hvad gør jeg?.

Vi er glade for at du bruger vores side! Scroll ned ad, og se om det var det indhold som du ledte efter.

Voveogvilla

go to content
Dato.april 9, 2019 Kategori. Interior Visninger.889 Kommentarer.0

Denne artikel er baseret p et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det sker engang imellem at håndvasken stopper. Det er en træls opgave, da det godt kan involvere at man får lidt beskidte fingre, for ikke mindst at tale om lugten. Men opgaven skal jo fixes, så hvorfor ikke bare få det overstået. Læs med her og find ud af, hvordan du step-for-step kan fixe din stoppede håndvask. Det er ikke særligt svært, og det kræver kun at du har en svupper. Hvis afløbet stadig ikke er fixet efter du har fulgt vores step by step guide, så bliver du nødt til at ringe efter din lokale VVS’er, der kan komme ud og fixe det for dig.

Start med proppen – Løft proppen op af afløbet, og rens proppen. Sørg for at få fjernet alt skidt, mens du er i gang.

Kogende vand – Hæld kogende vand i afløbet, dette er med til ligesom at “blødgøre” det skidt der kunne sidde fast, eller gøre et lille gennemløb lidt større. Selvom mane anbefaler at man bare skal smide en masse kautisk soda ned i afløbet, bør man helst undgå dette. Kautisk soda ætser også rør og slanger, og det vil skade dit afløb mere end det gør gavn, så hvis du gerne vil beholde dit afløb i flere år, bør det klart undgås.

Frem med svupperen – Før svupperen ovenpå afløbet, fyld vasken med vand, og gå igang med at trykke. Fortsæt med dette til proppen af skidt bliver løsnet og fjernet.

Hvis disse trin ikke virker, så kan du prøve at rense vandlåsen, dette gør du ved at slukke for vandet, og skrue vandlåsen af og rense den. Pas på du ikke sviner, da dette lugter rigtig grimt.

Hvis alt dette ikke ordnede problemet, så er jeg bange for, at du bliver nødt til at få fat i en VVS’er. Tjek eventuelt på haandvaerkernoeglen.dk der har håndværkere i de fleste byer, som denne VVS i Frederikssund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *