Alt det hyggelige ved familielivet

Husk at holde din hund sund og frisk.

Vi er glade for at du bruger vores side! Scroll ned ad, og se om det var det indhold som du ledte efter.

Voveogvilla

go to content
Dato.januar 10, 2019 Kategori. Hunden Visninger.104 Kommentarer.0

Denne artikel er baseret p et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hunden er menneskets bedste ven. Dette har efterhånden været flertallets holdning i mange år, og derfor er langt de fleste mennesker utroligt gode ved vores firbenede gøende venner. Derfor er vi også gode til at forkæle vores hunde, og det er der bestemt ikke noget i vejen med. Vi skal bare huske at gøre det med måde. Mange hunde har ikke en stopknap og ligesom mennesker, kan de ende op med at være overvægtige og syge. Forskellen er bare at det ikke er hundens ansvar, da det er ejeren som har ladet det ske. Det er derfor vores ansvar, at vores hunde er sunde og friske.

Husk de daglige gåture

Ligesom mennesker er det vigtigt for hunde, at de får deres motion. Hvis de ikke kommer ud for at løbe eller gå et par gange i løbet af en dag, bliver de dovne og overvægtige. Derfor må man ikke forglemme de daglige gåture. Dette er især vigtigt, hvis man bor et sted, hvor man ikke bare kan slippe dem fri i haven. Hvis man fx bor i byen, hvor man skal ud og køre for at finde et sted, hvor hunden kan løbe frit, skal man nok anskaffe en hunderace, som ikke kræver så meget fysisk aktivitet.

Pas på med godbidderne

Man vil jo gerne give sin hund så meget kærlighed som muligt, og det er der ikke noget at sige til. Man skal dog bare passe på, at denne kærlighed ikke kommer igennem for mange godbidder. Som udgangspunkt kan man nøjes med at give en godbid, når hunden har været dygtig.

Hunde skal også have vitaminer og mineraler

For at have energi, have et stærkt immunforsvar, udvikle muskler osv. er det vigtigt, at vi får den rigtige kost. Dette gælder ikke kun for mennesker men for alle levende væsener og derfor også hunde. Hvis ens hund mangler energi, taber sig eller nemt bliver syg, kan det være et tegn på underernæring. Find kosttilskud til din hund her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *