Alt det hyggelige ved familielivet

Hvilken type gulv passer til hundelivet.

Vi er glade for at du bruger vores side! Scroll ned ad, og se om det var det indhold som du ledte efter.

Voveogvilla

go to content
Dato.maj 22, 2020 Kategori. Boligen Visninger.239 Kommentarer.0

Denne artikel er baseret p et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

At have en hund i hjemmet er fantastisk. Der er altid liv og glade dage, og der er altid en man kan klappe, nusse og snakke med. Det er kort sagt dejligt at have hund. Det er dog ikke en ren dans på roser, og at have en hund, især hvis den er stor, kan sætte sine spor på hjemmet. Det er ikke mindst gulvet der står for skud, og som kan komme til at se ganske forfærdeligt ud.

Hunde kløer sætter spor i gulvet

Hvis man har en stor hund, så sætter de sine spor i gulvet, da hunden kløer ikke kan undgå at sætte spor efter sig. Det ser fantastisk ud, når en hund kommer væltende hen over gulvet, men når man ser de mærker den kan have efterladt, smiler man ikke helt så meget. Det svarer lidt til at trække en stol hen over gulvet, hvor der vel og mærke sidder nogle små halvskarpe søm nedenunder.

Så har du en stor hund, er det bestemt ikke lige meget hvilken type gulv du vælger. Det vigtigste er, at du vælger et hård gulv, hvor mærkerne ikke kommer helt så let. Det er derfor en god ide at vælge noget i massivt træ. Du kan læse mere om typerne af trægulve her.  Det kan både være plankegulv, sildebensparket eller noget andet. Det vigtigste er, at det er hårdt og massivt.

En anden god ting at have med i sine overvejelser er, at jo tykkere træ og jo mere massivt du vælger det, des bedre muligheder har du får at slibe eller afhøvle det. Vælger du et tykt og massivt gulv, kan dette sagtens gøres flere gange. Er det et tyndt parketgulv kan det som regel ikke lade sig gøre. Du spare med andre ord penge ved at give mere første gang.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *