Alt det hyggelige ved familielivet

Inspiration: Lækre detaljer, rum og møbler til dit nye hjem.

Vi er glade for at du bruger vores side! Scroll ned ad, og se om det var det indhold som du ledte efter.

Voveogvilla

go to content
Dato.oktober 13, 2020 Kategori. Interior Visninger.216 Kommentarer.0

Denne artikel er baseret p et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Du står måske lige midt i et boligkøb, hvor der skal være overblik over alle de tunge, praktiske ting som boligadvokatforbehold, kontrakter og meget andet papirarbejde. Derfor kan man hurtigt glemme de sjovere ting som indretning og detaljer i hjemmet. Af den grund guider vi dig her igennem nogle af de lækre møbler og detaljer, som du kan pifte dit nye hjem op med.

Hvis du netop har købt et nyt hjem, kan disse idéer bruges til at pifte dit nye hjem op med. Hvis du derimod står overfor et nybyggerprojekt, så vil du her kunne bruge disse inputs til at få dit hjem til at være et rigtigt hjem for dig, med gode detaljer og lækre finurligheder.

Spisestue

Hvis du er så heldig at have muligheden for det, så kan det at have en spisestue være enormt hyggeligt, intimt og personligt. Et langt, smukt spisebord med flotte stol, som i sig selv skaber en stemning. Dertil et smukt gulv, flot vægpynt og en flot bordopdækning. Fordelen ved en spisestue er, at du kan lukke den af, når der ikke er gæster, men så snart der skal holdes fødselsdag eller påskefrokost, så kan I imponere med et smukt rum.

Barstole

Hvis I har plads til et barhjørne i kælderen, så er det oplagt med nogle dejlige, bløde barstole med ryglæn. På den måde går en bar fra at være bodega-agtigt til at være selskabets samlingssted, hvor der kan langes kolde øl, sodavand og drinks over disken.

Loungehjørne

Findes der noget bedre end at kunne slappe af og slænge sig i sit eget hjem? Nej vel. Med en lækker, blød sofa og nogle behagelige lænestole er du godt stillet. Lad kroppen få ro og læn dig tilbage i dit dejlige loungehjørne i dit eget hjem.

Lamper

Lys og lamper gør en stor forskel for et rum. Med smukke lamper skabes smukt lys. Gør dit hjem behageligt, hjemligt og afslappende med smukke lamper, som kan lyse din hverdag og dit liv op på behagelig vis.

Kunst på væggene

Skab nogle lækre rammer med smuk kunst på væggene. Om du er til personlige billeder, grafiske illustrationer eller abstrakt kunst er kun dit valg. Lige meget hvad du er til, er kunsten med til at skabe et personligt hjem, der føles hjemligt.

Planter

Planter giver liv, ilt og charme til et hjem. Pift derfor dine hjemlige omgivelser op med dine yndlingsplanter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *