Alt det hyggelige ved familielivet

Kvalitetstid med din hund.

Vi er glade for at du bruger vores side! Scroll ned ad, og se om det var det indhold som du ledte efter.

Voveogvilla

go to content
Dato.marts 4, 2019 Kategori. Hunden Visninger.192 Kommentarer.0

Denne artikel er baseret p et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Foråret står for døren og det er den oplagte mulighed for at lave nogle flere ting udenfor sammen med din hund. Men hvad skal I lave? Din hund er din bedste ven og den elsker at være sammen med dig uanset hvad I laver. I kan lave noget aktivt, men I kan også blot hygge i haven. Her får du et par tips til, hvad I kan lave, som både dig og din hund vil være glade for.

1 Lange ture

Først og fremmest kan I gå lange ture. Længere ture end i ellers har gjort i den kolde vinterperiode. Det er blevet en tand varmere nu og derfor kan I gå ude i længere tid. I kan gå fra jeres bopæl eller I kan køre hen et sted eksempelvis i en skov, hvor I kan gå en lang tur og samtidig nyde den smukke natur.

2 Tag til stranden

I kan også tage en tur til stranden. Her kan I gå eller løbe en tur. Hvis det er tilladt ved den pågældende strand, så kan du lade din hund bade i vandet, hvis det ikke er alt for koldt. Det kan være en fin måde for din hund at få noget motion på.

3 Hyg jer i haven

I behøver ikke at tage langt væk for at hygge jer sammen. I kan også blot hygge jer i haven. Det kan være imens I spiller bold eller hygger ved en bålplads, hvor der er skruet helt op for hyggen.

4 Tag i hundeskov

Hvis din hund godt kan lide at omgås med andre hunde, så kan I også tage en tur i hundeskov, hvor din hund har mulighed for at blive socialiseret med andre hunde. Det kan nemlig være sundt at lege med andre hunde, såfremt din hund ønsker det. Der er altså masser af muligheder for, hvordan du kan hygge dig sammen med din hund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *