Alt det hyggelige ved familielivet

Ny hvalp – 10 tips til den nye hundeejer.

Vi er glade for at du bruger vores side! Scroll ned ad, og se om det var det indhold som du ledte efter.

Voveogvilla

go to content
Dato.december 14, 2020 Kategori. Hunden Visninger.157 Kommentarer.0

Denne artikel er baseret p et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Du falder pladask for hans brune øjne, de våde kys og den bløde pels. Snart flytter Fido ind, og det er tid til at omdanne hjemmet til et hundeparadis. Tryghed er alfa og omega for et kæledyr, og du bør derfor lægge lidt ekstra kærlighed i boligindretningen, så Fido får frit spil til at udfolde sin store personlighed. Her får du 10 tips til det hundeudstyr, du bør have fat på, inden Fido flytter ind på adressen. Måske havde du glemt et par ting? Find alt til hunden her.

Tips 1-5 – de basale behov
Fido har nogle basale behov, og du får brug for at købe en del forskellige ting. Her får du de første tips på listen:

  1. Mad og drikke – sørg for at få købt det rette hvalpefoder. Tag kontakt til opdrætteren og hør, om Fido allerede har bestemte præferencer. Det er med til at gøre overgangen mellem de to hjem lettere. Køb også gerne lidt lækre snacks eller gnaveben, så Fido føler sig forkælet. Husk endelig mad- og drikkeskåle.
  2. En skøn hundeseng – Fido får brug for sit helle, når alle indtryk skal bearbejdes. Medbring gerne en klud fra opdrætteren – stadig med en duft af hundemor.
  3. Hundetoilet, hømhøm-poser, urinfjerner og ekstra sofabetræk. Vær forberedt til fingerspidserne – og husk, at der altid kan ske små uheld i de første måneder. Ingen er perfekte…
  4. Sele og hundetegn. Gør det muligt for Fido at finde hjem via et hundetegn, hvis livet bag nabohækken bliver lidt for interessant.
  5. Børste, negleklipper og tægetang – husk også gerne at få styr på, hvem du vil bruge som dyrlæge, inden Fido dukker op – fremfor at vente til den dag, hvor der bliver behov for ham/hende.

Tips 6-10 – ting, der gør hundelivet sjovere
Bring det sjove element ind i hverdagen, så Fido får udfoldet alle sine narrestreger. Her får du de næste tips på listen:

  1. Legetøj, legetøj og legetøj! Hvalpe har masser af energi, og det skal udnyttes med masser af kreativ leg.
  2. Ting til hundetræningen, såsom hundefløjte, godbidtaske og klikker.
  3. Transportbur, hundesele til bilen og hundegård. Sørg for, at Fido kommer med på familieudflugterne!
  4. Hundebøger – som ny hundeejer kan det være rart at være forberedt på de forskellige signaler, Fido sender dig.

10. Fotorammer til alle billederne af Fido – vis ham, at han er elsket på alle tænkelige måder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *