Alt det hyggelige ved familielivet

Sådan får du pæne havemøbler igen med algerens.

Vi er glade for at du bruger vores side! Scroll ned ad, og se om det var det indhold som du ledte efter.

Voveogvilla

go to content
Dato.januar 23, 2021 Kategori. Generelt Visninger.115 Kommentarer.0

Denne artikel er baseret p et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er dine havemøbler ikke længere, som de var, da du engang købte dem, og har de fået grønne plamager af alger på sig? Så er der heldigvis hjælp at hente, så du kan give havemøblerne nyt liv igen. Du kan nemlig komme langt med en god omgang algerens.

Fjern algerne på dine møbler med algerens

Der findes forskellige typer af algerens, som er gode til at fjerne alger på dine havemøbler. En af fordelene ved at bruge denne form for middel er, at algerens kan beskytte overfladen og derved forebygge, at der kommer flere alger.

Det vil altid være den samme form for algebehandling, du skal benytte, hvad end dine møbler er lavet af træ, plast eller noget helt tredje. Plastikmøbler tåler dog en hårdere afrensning end træmøbler, som knap så godt tåler en hård børste eller højtryksrens. Når det så er sagt, er det altid en god ide at vælge en algerens, der er miljøgodkendt, så du ikke forurener miljøet mere end højest nødvendigt.

Hvor ofte skal du bruge algerens på dine havemøbler?

Alger trives allerbedst på fugtige steder, og derfor kan det være en rigtig god ide at holde øje med algerne og ligeledes, hvor fugten kommer fra. Når alger først har fundet et sted at være, spreder de sig nemlig. Derfor kan det være en god ide at fjerne alger både hvert forår og hvert efterår, hvor der er mest fugtigt udenfor, og algerne derfor har de bedste forudsætninger for at gro.

Få hjælp til algebehandlingen

Er det ikke blot havemøblerne men måske også terrassen, taget eller fliserne, der er besat af alger, kan du få andre til at hjælpe med dette. Det kan hurtigt blive et stort projekt og megen algerens, der skal til, for at komme disse projekter til livs. Derfor kan du kontakte Glad Rens og få et godt tilbud på din næste algebehandling. Man vil nemlig kunne spare nogle penge, hvis man undersøger det grundigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *