Alt det hyggelige ved familielivet

Sådan hyrer du en pålidelig elektriker.

Vi er glade for at du bruger vores side! Scroll ned ad, og se om det var det indhold som du ledte efter.

Voveogvilla

go to content
Dato.maj 20, 2020 Kategori. Generelt Visninger.152 Kommentarer.0

Denne artikel er baseret p et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Alle elektrikere skal være passende kvalificerede til det arbejde, de udfører. Meget indenrigsinstallationsarbejde falder ind under bygningsreglerne i Del P, hvilket betyder, at det skal være certificeret af din lokale myndigheds bygningskontrol. Den enkleste måde at gøre det på er at sikre, at arbejdet udføres af en person, der er en del P-registreret ‘kompetent person’, da på den måde alle relevante meddelelser og papirarbejde vil blive afsluttet for dig, hvis du bor i Jylland kan du f.eks. se nærmere på Midtjysk El Center.

 

Hvorfor vælge en elektriker?

Del-P-registrerede virksomheder kontrolleres for at sikre, at deres arbejde er op til standard. De har specialudstyr og kender de standarder, der kræves for at gennemføre en elektrisk sikkerhedskontrol. Hvis du bruger en ucertificeret elektriker, skal du muligvis betale et gebyr til din kommunale bygningskontrol for at inspicere arbejdet. Hvilken? Trusted Traders støtter elektrikere i dit område og kontrollerer deres forretningspraksis, vilkår og betingelser og tager henvisninger fra tidligere klienter for at hjælpe med at fjerne bekymringen ved at vælge en erhvervsdrivende. Alle Hvilke? Trusted Traders godkendte elektrikere har de nødvendige kvalifikationer til at udføre elektrisk arbejde i dit hjem.

 

Det skal du holde øje med

Det er værd at kontrollere, om elektrikerne på din shortlist er registreret i en af ​​de regeringsgodkendte ordninger, der drives af organer som National Inspection Council for Electrical Installation Contractors (NICEIC), ELECSA, NAPIT eller andre. Kontakt ordningen direkte for at kontrollere, at elektrikeren er registreret. I tilfælde af, at noget går galt, modtager du support fra ordningsoperatøren. Det elektriske sikkerhedsråd siger, at det ser et voksende problem med erhvervsdrivende som bygherrer eller køkkenudstyr, der udleverer elektrisk arbejde til ukvalificerede personer. I stedet for at antage, at en erhvervsdrivende kontrollerer en elektrikerens baggrund, kvalifikation og registrering, anbefaler Elektrisk Sikkerhedsråd, at du selv beder om at se bevis for den elektriske entreprenørs evne. Enhver elektriker, der er tilbageholdende med det, bør undgås.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *