Alt det hyggelige ved familielivet

Sådan udnytter du den tomme plads i hjemmet.

Vi er glade for at du bruger vores side! Scroll ned ad, og se om det var det indhold som du ledte efter.

Voveogvilla

go to content
Dato.februar 7, 2019 Kategori. Familien Visninger.198 Kommentarer.0

Denne artikel er baseret p et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange kan godt ligge genkendende til at de har et tomrum i huset, som de simpelthen ikke ved hvad skal bruges til. Du har været igennem utallige Pinterest post, og prøvet at finde noget inspirerende møbel, dekoration eller en hyggekrog med lænestole og små teborde. Det er selvfølgelig forskelligt for hver personlighedstype, hvad man har lyst til at stille der. Der vil derfor herunder, komme en række forslag, som hver især passer til en personlighed.

Kæresteparret

Det er tit og ofte at kærestepar ikke arbejder i den samme branche, eller har de helt samme interesser. Det er derfor en god idé for de par, at den ene kan sætte sig et sted, hvor han/hun bl.a. kan læse sine lektier, eller favorit bog. Imens at den anden ser sit tv, eller spiller sit spil. Et læsehjørne er derfor helt oplagt til kæresteparret. Et læsehjørne er naturligvis ikke kun berettiget som et sted man skal læse. Man kan også vælge lige at stresse af, hvis det her været en hård dag.

Børnefamilien

Den er måske lidt sjov at tage med, da børnefamilier sjældent ejer et tomrum, da der typisk er legetøj eller babyudstyr over alt. Men noget som børnefamilier kan opleve i stedet, er dog at have en hel tom væg, som føles hel tom, kold og kedelig. Der er en hel oplagt mulighed for at få dækket den til, især når der er kommet børn til – nemlig at lave en billedvæg. Der er masser af metoder, for at gøre dette, og det er bare med at få noget inspiration på nettet

Drengerøven

Er du stadig single, og bare lever livet, med sjov og spas? Så har vi den perfekte løsning til hvordan du kan udnytte pladsen, på en sjov måde. Skal du have det endnu sjovere når drengene er over på besøg, og skal i have lidt af kæmpe om, så er det helt ideelt at købe sig et bordtennisbord, som kan stå i ens tomrum. Det klart at det er et objekt der kræver en hvis plads – men har du plads nok, så er det bare med at få bestilt et.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *